0703 - 15 87 89jhskogsvard@outlook.com

Tjänster

Tjänsteutbud

På vår firma, JH Skogsvård & Trädfällning, så kan man få hjälp med det mesta som rör någon form av trädfällning i Norrbotten. Vi hjälper förutom sedvanlig trädfällning även till med avancerad trädfällning i trånga utrymmen, arbete med lutande,- döda- eller skadade träd, precisionsfällning invid exempelvis byggnader och vägar, röjning av exempelvis sly, fällning åt skördare, avverkning där lönsamheten inte finns med skördare, fällning i slänt, rotkapning, nertagning av vindfällor eller bröt och mycket, mycket mer.

Under vårsäsongen erbjuder vi sektionsfällning via trädklättring. Vid stubbfräsning anlitar vi en aktör med 20 års erfarenhet av stubbfräsning. Vi har ett omfattande samarbete med olika aktörer inom trädklättring och bortforsling av träd. Vi söker ständigt efter nya kontakter för att hjälpa dig som kund.

Vårt arbete grundar sig alltid på säkerhet och vi använder oss av sektionsfällning, vinschning och andra avancerade metoder. Vi är verksamma i hela Norrbotten och samarbetar med andra aktörer. Områden vi är verksamma i är Luleå, Boden, Gällivare, Jokkmokk, Överkalix, Övertorneå, Pajala, Kalix, Haparanda, Piteå, Älvsbyn, Arvidsjaur och Arjeplog.

Vi berättar gärna mera för dig, om du är intresserad av oss och våra tjänster. Om du vill ha råd innan du anlitar oss, så är detta självfallet någonting som vi hjälper till med kostnadsfritt.